Idei 106+ Rugaciune Pt Toata Lumea

Idei 106+ Rugaciune Pt Toata Lumea. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

Pin On Rugăciuni

Prezentat Pin On Rugăciuni

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciunea Sfantului Paisie Aghioritul Pentru Lume Crestinortodox Ro

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciuni Pentru Sănătate 15 Rugăciuni Vindecătoare De Care Nu știai

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. . Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Rugăciuni Scurte și Foarte Folositoare Sufletului Invățate De La Sfinții Părinți Doxologia

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer... În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul.

Seara De Rugăciune Ot

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Seara De Rugăciune Ot

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.

Top 10 Rugaciuni Facatoare De Minuni Sanatate Familie Si Realizari

Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciune De Crăciun Toată Lumea Ar Trebui Să O Rostească Pe 25 Decembrie

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai ….. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Cea Mai Puternică Rugăciune Care Te Scapă De Datorii și Probleme Financiare Trebuie Să O știi Pentru Că Aduce Mult Belșug In Casa Ta Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciunea Care Te Scapă De Dușmani Rostește O Ori De Cate Ori Te Simți Incolțit De Oamenii Răi

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :

Doxologia Rugăciune Specială Pentru Incetarea Noii Epidemii Facebook

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciune In Noaptea Dintre Ani Toată Lumea Ar Trebui Să O Rostească De Revelion

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Ce Rugaciuni Se Citesc In Postul Pastelui Toata Lumea Trebuie Sa Le Rosteasca

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!.. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh... Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Pin On Citate Quotes

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciunea Pentru Lume A Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul Doxologia

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții... Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.

Rugăciuni Pentru Postul Crăciunului 2018

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!. . Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

68 Poezii Rugaciuni Ideas In 2021 Poezii Citate Creștine Rugăciune

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Asta E Cea Mai Puternica Rugaciune Pe Care O Mama O Poate Spune Pentru Copilul Sau Il Va Proteja Pe Acesta De Toate Cele Rele Stirile Kanal D

Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Pin On Ruga

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Sfatulparintilor Ro

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :. . Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Cele Mai Puternice Rugăciuni Pentru Indreptarea Nedreptăților Spynews Ro

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Cea Mai Puternica Rugaciune Din Toate Timpurile Rugaciune Facatoare De Minuni Ortodoxe

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Să Ne Lărgim Inima Cu Rugăciuni Pentru Alții Elijah

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Un Maraton De Rugăciune In Toată Lumea Pentru Sfarșitul Pandemiei A Fost Deschis De Papa Francisc și Va Dura Toată Luna Mai Digi24

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Săptămana De Rugăciune Pentru Unitatea Crestinilor La Iasi 18 25 Ianuarie 2020

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!.. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Pin On Eu

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

10 Rugăciuni Pentru Alungarea Fricii și Vindecare Ucenic

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

Rugaciuni Puternice Ce Rugaciuni Sa Spui Cand Ai Nevoie De Un Miracol Cum Se Spun Rugaciunile Sfatulparintilor Ro

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci... Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Această Scurtă Rugăciune Alcătuită Din Doar 2 Cuvinte Nimicește Toate Planurile Diavolului De Indată Ce Omul O Rostește Din Inimă Dumnezeu A Dat Rugăciunea Aceasta Pentru Că Ea E O Declaraţie De

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! . Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Tu Poti Schimba Lumea Prin Rugaciune Wesley L Duewel Emag Ro

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.

Dezvălui Deblocare Cardinal Rugaciunea Pt Toti Gecipolitie Net

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciune Puternică Pentru Ajutor Rugăciuni Făcătoare De Minuni Rostite In Momentele De Cumpănă Stiridinlume Ro

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.

Acatist Pt Cei Adormiti 13

Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul.. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Rugăciuni și Acatiste Pentru Izbăvirea De Patimi Beție Desfranare Mandrie Deznădejde Gelozie Ceartă

Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciuni Pentru Sănătate 15 Rugăciuni Vindecătoare De Care Nu știai

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Rugăciuni Pentru Postul Crăciunului 2018

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul.

O Rugaciune De Care Avem Mare Nevoie Astazi Rugaciunea Pentru Lume A Cuviosului Paisie Aghioritul Cuvantul Ortodox

Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul... Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :

Sfaturi Duhovnicești Despre Rugăciune

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer... Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Rugăciune Către Sfintele Cuvioase Xenia Matroana și Maria Pentru Vindecarea De Depresie și Boli Psihice Doxologia

Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad... În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :

Seara De Rugăciune Ot

Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.

Cuviosul Paisie Aghioritul Ne Invata Cum Sa Ne Rugam Pentru Ceilalti Ii Rugaciunea Cu Durere In Inima Pentru Cazuri Concrete Si Pentru Toata Lumea Cuvantul Ortodox

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.

Pin On Italia

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica... Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.

Rugăciunea Din Ajunul Crăciunului Care Iți Binecuvantează Familia și Apropiații Toată Lumea Trebuie Să O știe B1tv Ro

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul... Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Rugăciune Puternică Ca Pers Iubita Sa Se Intoarcă La Tine Recita Rugăciunea In Liniste Youtube

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!.. .. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Dragi Lanţ De Rugăciune Pentru Romania Si Intreaga Lume Facebook

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.

1

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer... Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Scurta Rugăciune Pentru Reușita La Examene Sporirea Minții Youtube

Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Rugăciunea De Duminică Te Ajută Toată Săptămana Ce Trebuie Să Rostești In Dimineața Zilei

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,... Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.

Rugăciunea Care Te Scapă De Necazuri și Iți Indeplinește Dorințele Cum Să O Rostești Pentru A Fi Ascultată

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh... Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.

Cuviosul Paisie Aghioritul Ne Invata Cum Sa Ne Rugam Pentru Ceilalti Ii Rugaciunea Cu Durere In Inima Pentru Cazuri Concrete Si Pentru Toata Lumea Cuvantul Ortodox

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai ….. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.

Rugăciuni și Acatiste Pentru Izbăvirea De Patimi Beție Desfranare Mandrie Deznădejde Gelozie Ceartă

Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

O Rugaciune De Care Avem Mare Nevoie Astazi Rugaciunea Pentru Lume A Cuviosului Paisie Aghioritul Cuvantul Ortodox

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica... În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Rugaciuni Crestin Ortodoxe Pentru Copii Clubul Bebelusilor

În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Pin On Rugăciuni

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Rugaciunea Care Face Minune Pentru Copii Atunci Cand O Rostesc Mamele Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Pin On Rugăciune

Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Pin On Rugăciune

Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Cei Bolnavi și Suferinzi Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer... Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci... Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

Doxologia Rugăciune Specială Pentru Incetarea Noii Epidemii Facebook

Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer.

Hrana Pentru Suflet Pravila De Rugaciune Pentru Toata Lumea

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugăciune Puternică Pentru Pace Si Liniste In Casă Si Fericire In Familie Ortodoxia Me

Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer.

1

Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh.. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :

Cea Mai Puternică Rugăciune De Iubire Iți Salvează Relația Ce Trebuie Să Rostești Ca Să Te Iubească Partenerul Antena 1

Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

Top 10 Rugaciuni Facatoare De Minuni Sanatate Familie Si Realizari

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Dezlegarea Farmecelor Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad... Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

1

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Dragi Lanţ De Rugăciune Pentru Romania Si Intreaga Lume Facebook

Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Smarda Ro

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :.. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Să Ne Lărgim Inima Cu Rugăciuni Pentru Alții Elijah

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugaciunea Parintilor Pentru Copiii Lor Pdf

Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

Rugaciuni Crestin Ortodoxe Pentru Copii Clubul Bebelusilor

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Sfatulparintilor Ro

Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Spune Aceasta Rugăciune Puternică Atunci Cand Ești Stresat și Ai Necazuri Sau Te Afli Intr O Situație Fără Ieșire și Vei Primi Ajutor Imediat Authenticmagazin Com

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugaciunea Parintilor Pentru Copiii Lor Pdf

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare.

Rugaciune Către Lacrimile Maicii Puterea Rugăciunii Facebook

Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Dezvălui Deblocare Cardinal Rugaciunea Pt Toti Gecipolitie Net

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugaciuni Crestin Ortodoxe Pentru Copii Clubul Bebelusilor

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta :.. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Rugăciune Puternică Pentru Ajutor Rugăciuni Făcătoare De Minuni Rostite In Momentele De Cumpănă Stiridinlume Ro

Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci... Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Această Scurtă Rugăciune Alcătuită Din Doar 2 Cuvinte Nimicește Toate Planurile Diavolului De Indată Ce Omul O Rostește Din Inimă Dumnezeu A Dat Rugăciunea Aceasta Pentru Că Ea E O Declaraţie De

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer.. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.

Rugaciunea Care Face Minune Pentru Copii Atunci Cand O Rostesc Mamele Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer.. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci.

Scurta Rugăciune Pentru Reușita La Examene Sporirea Minții Youtube

Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci... Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Rugăciune Pentru Toată Lumea Doxologia

Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Rugăciunea pentru lume a sfântului cuvios paisie aghioritul. Împărate sfinte, mult milostive și iubitorule de oameni, doamne iisuse hristoase, dumnezeul nostru, caută spre noi păcătoșii și ascultă umilele noastre rugăciuni, tu, cel ești bun și binecuvântat în veci. Pomeneşte, doamne, pe robii tăi care suferă de cancer. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții. Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Publicat pe mai 11, 2013 de caldiceiimerginiad. Doamne dumnezeule cel în treime, miluiește cu mila ta cea fără de sfârșit pe bolnavi, pe văduve, pe orfani, pe săraci,.

Rugaciune Impotriva Farmecelor Si Blestemelor Functioneaza Daca Tii Post

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciuni la toata vremea si trebuinta : Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunile sale erau de o căldură sufletească rară, dragoste și simpatie pentru lumea întreagă, iar dragostea lui ardea ca o lumânare. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh. Ea poate deveni o pravilă de rugăciune zilnică împlinind astfel porunca de a ne ruga unii pentru alții.. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Popular posts from this blog

127+ Icoana Rugul Aprins De Vanzare