156+ Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur Pret

156+ Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur Pret. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Obiecte din argint 585 ron. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.

Pictura Pe Lemn Foita De Aur Adroi Ant

Aici Pictura Pe Lemn Foita De Aur Adroi Ant

Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei.

Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.

Icoana Maica Domnului Portarita Mn Iviron Sf Munte Athos Arta Ortodoxa Ro

Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Obiecte din argint 585 ron. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata.

Oferta Icoane Pictate Pe Lemn

Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa.. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase.

Pictura Icoane Pe Lemn Icoane Unicat Realizate Manual Detalii Preturi Si Exemple Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase.. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Icoana din argint masiv si lemn de cires. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină... Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.

Icoana Foita Aur Arta Obiecte De Colectie Olx Ro

Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei... Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Obiecte din argint 585 ron. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase.

Icoana Foita Aur Olx Ro

Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Obiecte din argint 585 ron. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei... Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Icoane Pictate Manual Brick7 Vanzare

21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. .. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.

Pictura Icoane Pe Lemn Icoane Unicat Realizate Manual Detalii Preturi Si Exemple Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.. Obiecte din argint 585 ron.

Icoane Vechi Pret Oferta

Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana veche pictata pe lemn, sf.. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata.

Icoane Pictate Manual Sfantul Gheorghe

Icoana din argint masiv si lemn de cires. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoane Pictate Pe Lemn Icoane Ortodoxe Suciu Marilena Ana Icoana Cina Cea De Taina Pictura In Pigmenti Pe Lemn De Tei Si Cu Foita De Aur De 22 Karate Nu Am

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.. Un dar perfect pentru ori ce ocazie.

Icoana Pictata Pe Lemn Tablou De Grumeza Mariana

Bucuresti, sectorul 2 11 iul.. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoane Pictate Pe Suport De Lemn Si Pe Fond De Foita De Aur 6948387 Oradeahub

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana din argint masiv si lemn de cires. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana veche pictata pe lemn, sf... Obiecte din argint 585 ron.

Icoane Pictate Pe Lemn Olx Ro

Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei . Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.

Icoana Pictata Pe Lemn Tablou De Grumeza Mariana

Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.

Icoane Sticla Cu Foita De Aur Adroa Ant

Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.. Bucuresti, sectorul 2 11 iul.

Icoane Catapeteasma Arta Ortodoxa Ro

Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint.. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Obiecte din argint 585 ron.

Sfanta Treime Icoana Pictata The Holy Trinity Byzantine Icons For Sale Pictura Bizantina Religious Icons Painted

Obiecte din argint 585 ron.. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoane Pictate Manual Brick7 Vanzare

Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoana Maica Domnului Portarita Mn Iviron Sf Munte Athos Arta Ortodoxa Ro

Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Icoana veche pictata pe lemn, sf.. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoane Pictate Manual Brick7 Vanzare

Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.

Icoana Maica Domnului Model 8 Arta Ortodoxa Ro

Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.

Icoana Foita Aur Olx Ro

Obiecte din argint 585 ron. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei.

Icoane Pictate Pe Lemn Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu Pagină 4

Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana din argint masiv si lemn de cires.. Un dar perfect pentru ori ce ocazie.

Icoane Pictate Pe Lemn Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu Pagină 4

Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.

Icoane Pictate Pictura Bizantina Religious Icons Painted

Icoana veche pictata pe lemn, sf... .. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.

Pictura Icoane Pe Lemn Icoane Unicat Realizate Manual Detalii Preturi Si Exemple Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină... .. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Oferta Icoane Pictate Pe Lemn

Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Rafflesia Arnoldi Habubu Maree Pin Icoane Dscloudtechnology Com

Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Obiecte din argint 585 ron. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla... Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.

Icoana Mantuitorul Iisus Hristos Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Icoana din argint masiv si lemn de cires.

Icoane Pictate Pe Lemn Divinart

Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoana Pictata Pe Lemn Tablou De Grumeza Mariana

Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.. Icoana veche pictata pe lemn, sf.. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.

Icoane Catapeteasma Arta Ortodoxa Ro

Icoana veche pictata pe lemn, sf. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.

Icoana In Stil Retro Maica Domnului Cu Pruncul Pictata Pe Foita De Aur Pe Lemn Vechi 46x59 5x3 5 Cm Emag Ro

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Un dar perfect pentru ori ce ocazie.. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.

Icoana Mantuitorului Manastirea Vatopedi Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei.. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.

Icoana Foita Aur Arta Obiecte De Colectie Olx Ro

Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa... Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint.

Icoana Foita Aur Arta Obiecte De Colectie Olx Ro

30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei... Icoana din argint masiv si lemn de cires. Obiecte din argint 585 ron. Obiecte din argint 585 ron.

Icoana Pictata Cu Foita De Aur

Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa... Icoana din argint masiv si lemn de cires. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Obiecte din argint 585 ron. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.

Icoane Sticla Cu Foita De Aur Adroa Ant

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Obiecte din argint 585 ron. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.

Icoană Pictată Pe Lemn Cu Foiță De Aur Magazin Odorul Mamei

Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoane Pictate Pe Lemn Icoane Ortodoxe Suciu Marilena Ana Posts Facebook

Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase.. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei

Icoane Pictate Pe Sticla Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Icoana veche pictata pe lemn, sf... Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Icoana In Stil Retro Maica Domnului Pe Tron Pictata Pe Foita De Aur Pe Lemn Vechi 51 5x74 5x7 Cm Emag Ro

Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Obiecte din argint 585 ron. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Tablouri Pe Foita De Aur Adroa Ant

Obiecte din argint 585 ron... Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Romanian Byzantine Icons Cadou Icoane Pictate Icoane Pictate Cadou

Icoana veche pictata pe lemn, sf... Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata.

Foita Aur Dubla Transfer 24k Noris Pictorshop

Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla... Mare mucenic gheorghe, semnata si datata.

Vand Icoane Pictate Pret Oferta

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint.. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoana Mantuitorului Manastirea Vatopedi Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Icoana din argint masiv si lemn de cires... Obiecte din argint 585 ron.

Icoane Pictate Pe Lemn Icoane Ortodoxe Suciu Marilena Ana Posts Facebook

Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei... Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei.

Giqa9ykrbhmhm

Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Obiecte din argint 585 ron. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei.

Colectie Icoane Vechi Lemn Icoana 200 Euro Adroa Ant

Obiecte din argint 585 ron. Icoana veche pictata pe lemn, sf.. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn).

Icoane Vechi Pret Oferta

Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Obiecte din argint 585 ron. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla.

Rafflesia Arnoldi Habubu Maree Pin Icoane Dscloudtechnology Com

Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.

Icoana Mantuitorul Arhiereu Pe Tron Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019.

Giqa9ykrbhmhm

Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.

Icoana Pictata Maica Domnului Din Vladimir 32x44 Cm Icoane Sculptate Pictate Magazin Articole De Cult

Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase... Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.

Icoane Pictate Manual Home Facebook

Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Obiecte din argint 585 ron. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.

Vand Icoane Pictate Manual Adroa Ant

Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Obiecte din argint 585 ron. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint... Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Pictura Icoane Pe Lemn Icoane Unicat Realizate Manual Detalii Preturi Si Exemple Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana din argint masiv si lemn de cires. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata.

Romanian Byzantine Icons Cadou Icoane Pictate Icoane Pictate Cadou

Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Obiecte din argint 585 ron. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata.

Icoană Pictată Pe Lemn Cu Foiță De Aur Magazin Odorul Mamei

Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Icoana veche pictata pe lemn, sf. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Icoana din argint masiv si lemn de cires.

Icoana Maica Domnului De La Ierusalim Pe Foita De Aur 7 5x11 Cm

Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.

Icoane Pictate Pe Suport De Lemn Si Pe Fond De Foita De Aur 6948387 Oradeahub

Icoana veche pictata pe lemn, sf.. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Un dar perfect pentru ori ce ocazie.. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.

Icoana Maica Domnului Cu Pruncul Icoane Bizantine

Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019... Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.

Icoane Pictate Pe Sticla Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.

Ornamentica Icoane Pictate Mobilier Pictat Oglinzi Pictate Tablouri Obiecte De Uz Casnic

Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn).. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoana Maica Domnului Cu Pruncul Pe Tron Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn

Icoana din argint masiv si lemn de cires. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoane Pe Lemn Cu Foita Aurie Si Serlac

Un dar perfect pentru ori ce ocazie... Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei.. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.

Icoane Pe Lemn Cu Foita Aurie Si Serlac

Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Obiecte din argint 585 ron. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Icoana veche pictata pe lemn, sf.

Icoana Pe Lemn Cu Foita De Aur Realizata La Manastirea Voronet Arhiva Okazii Ro

Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Icoana din argint masiv si lemn de cires. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină.

Icoane Pictate Manual Sfantul Gheorghe

Obiecte din argint 585 ron. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Icoana din argint masiv si lemn de cires... Un dar perfect pentru ori ce ocazie.

Icoane Unicat Pictate Pe Lemn Si Fond Mozaicat Un Cadou Deosebit Pentru Un Suflet Drag Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Icoana veche pictata pe lemn, sf. Vind icoane pictate manual pe lemn și sticla. Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Realizez icoane pictate pe lemn cu foita de aur si argint. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Icoana din argint masiv si lemn de cires. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k.

Icoane Pictate Pictura Bizantina Religious Icons Painted

Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Pretul va fii calculat in functie de marimea si dificultatea icoanei. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Obiecte din argint 585 ron. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Poleirea a fost realizata cu foita dubla de aur 22k. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.

Icoana Foita De Aur Tanguirea Maicii Domnului 18cm Zalau Candela Criscom Srl Id 21087993

Icoana lemn,punerea lui hristos in mormant ,model ortodox,culori acrylice,fara rama, 800 x 600 x 30mm,greutate 1500 g,placata cu foita aur pur,an aparitie 2019. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. 21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere.. Picturi, tablouri, icoane 2000 eur.

Pictura Icoane Pe Lemn Icoane Unicat Realizate Manual Detalii Preturi Si Exemple Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Un dar perfect pentru ori ce ocazie. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei

Vand Icoane Pictate Manual Adroa Ant

21.02.2010 · icoanele sunt facute in ulei si tempera pe lemn, cu foita de aur, de dimensiuni variate, la preturi de 100 lei, respectiv 150lei + taxele de expediere. Icoana veche pictata pe lemn, sf. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Icoana veche pictata pe lemn, sf. Bucuresti, sectorul 2 11 iul. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.. Obiecte din argint 585 ron.

Icoana Maica Domnului Cu Pruncul Pe Tron Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn

Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla... Mare mucenic gheorghe, semnata si datata. Obiecte din argint 585 ron. 30.07.2012 · pentru o icoana la dimensiunea unui a3 ( 42 x30 cm), icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei. Pentru crearea acestor icoane se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla. Icoana lemn,maica domnului cu ic hc ,model ortodox,r,culori acrilice,rama sculptata face corp comun cu icoana ,poleita cu foita aur la fel si icoana,500 x 380 x 30 mm ultimele 3 produse 3.000 00 lei Picturi, tablouri, icoane 2000 eur. Pictez orice sfant la comanda sau scena religioasa. Vă prezentăm colectia de icoane bizantine pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Bucuresti, sectorul 2 11 iul.. Bucuresti, sectorul 2 11 iul.

Popular posts from this blog

127+ Icoana Rugul Aprins De Vanzare